Tekintse meg üzletünkbe a legújabb ceramics csempe helyettesítő tapétáinkat

Ez a tapéta igen könnyen ,tapétafelviteli módszerrel ragasztható a falfelületre.
Vízálló, mosható , ezért ajánljuk konyhába, fürdőszobába ill. erősen igénybe vett helyiségek falfelületére.


Viaszos vászon és impregnált terítők

Már üzletünkben is elérhetőek a viaszos vászon illetve impregnált asztalterítők melyek jó minőségben, alacsony áron kaphatók.


Örömmel tájékoztatjuk érdeklődőinket, hogy üzletünkben már megtekinthetők a legújabb 2019-20-21 lejáratú katalógusok

Legújabb katalógusainkat már feltöltve találhatja nálunk. Termékeink menüpontra kattintva válogathat a legizgalmasabb, legújabb trendek között. Kérdés esetén hívjon minket bizalommal!


Budapesten a legkedvezőbb árak várják!

Nálunk alacsony árakkal találkozhat, mely árakhoz igazán magas minőség párosul! Érdemes érdeklődni nálunk, mert állandó akciókkal kedveskedünk!


ÚJDONSÁG

dekorkő

HŐSZIGETELŐ DEKORKŐ

A termék elsősorban dekorációs elem, de kitűnő hőszigetelő tulajdonsága révén jó beltéri hőszigetelő is. A panel formahabosított, kemény polisztirolhabból készülő termék, utólagos méretre vágással. A valósághű burkolat belső terek egyszerű, gyors dekorálására és hőszigetelésére alkalmas.
Könnyen és gyorsan felrakható, tetszés szerinti színre festhető.

GYÖNYÖRŰ FAL MELEG LAKÁS


Olcsón D-C-FIX-et a Frikomtól!

A D-C-FIX öntapadós tapétákkal könnyen és egyszerűen vihet otthonába frissességet! Nálunk széles választékból válogathat! Választékunkért kattintson a képre!

Az akciós öntapadó fóliák már 390-Ft/fm.ártól kaphatók üzletünkben!


ÚJDONSÁG

polcrendszer

Falra termett vidám polcrendszer -polisztirolból.
Szépség és praktikum: vadonatúj termék!
A szín -és forma variációknak csak a fantázia szabhat határt!


Interaktív bolthelyiség - Önökért!

Próbálja ki,
milyen interaktívan tapétákat válogatni egy nyugodt, kellemes és kényelmes külön erre a célra kialakított szobában! Boltunkban mostantól lehetősége nyílik a legújabb tapétákkal kedve szerint eljátszani egy előre lemodellezett virtuális szobában. Tapétázza ki falait, mindössze pár kattintással könnyedén! Cserélgesse falain a különböző tapétákat, bízza a fantáziájára magát! Választását szakmai tanácsadással könnyítjük! (Az interaktív tervezési lehetőség csak bizonyos gyártók esetében lehetséges) Látogasson el hozzánk, megújult boltunkba! Várjuk szeretettel! További képek a boltról, termékkínálatunkról
Photo: Couloir

Falimatricák

A falak életre kelnek.A lakószobák szinte kivirágoznak: egyre többen kapnak kedvet a falak kreatív kialakításához – és a változatossághoz.
A megoldás: az öntapadós fali matrica,Ön is kedve szerint dekorálhatja falait eredeti motívumokkal és mintákkal.  • подарки оптом Киев
  • сувениры оптом Киев
  • сувенирная продукция оптом
  • бизнес сувениры Киев
  • бизнес подарки Киев
  • футболки оптом
  • подарки для женщин киев
  • подарки для мужчин киев